http://schema.org/InStock
Koda: 00374
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 61.00€
Cena brez DDV: 50.00€

STROJ ZA VREZOVANJE NAVOJEV

Stroj za vrezovanje navojev je edinstvena rešitev, ki uporabnikom ponuja učinkovite možnosti. Stroj lahko uporabljamo ročno ali z avtomatskim načinom; le nastavimo na izvrtino in stroj za vrezovanje navojev sam vreže navoj do pred-nastavljene globine. Spodaj je navedenih pet načinov, kako lahko stroj za vrezovanje navojev pomaga operaterjem pri učinkovitejšem in natančnejšem opravljanju nalog pri rezanju navojev. Naš stroj je najugodnejša rešitev za vašo delavnico, orodjarno, proizvodnjo,.. saj ponuja celovito rešitev v izdelavi serij ali pa tudi v izdelavi posameznih navojev.

 

1. STROJ ZA VREZOVANJE NAVOJEV OMOGOČA VREZOVANJE KAR DO M36 NAVOJA


Stroj za vrezovanje navojev je izjemno vsestranski stroj. Pri nas dobite stroj za rezanje navojev z zelo širokim spektrom vrezovanja navojnih lukenj, saj imamo na zalogi stroj za vrezovanje navojev, ki lahko vrezuje od M3-M36 navoje. Poleg prejmete še vse stročnice ki pripadajo stroju.


2. STROJ ZA VREZOVANJE NAVOJEV VSEBUJE HITRE MENJAVE VPENJAL ZA HITREJŠE VREZOVANJE NAVOJEV


Pri drugih strojih oziroma napravah je to lahko dolgotrajno. Druge rešitve vrezovanja navojev lahko , da mora operater obdelovanec znova poravnati, ponovno preizkusiti in zamenjati vpenjalo.na račun tega lahko izgubimo veliko časa. Toda s hitrimi vpenjali na stroju, ki so priloženi, ne boste več izgubljali časa za nepotrebne dolge menjave svedrov. Samo zamenjamo vpenjalo in že lahko nadaljujemo z delom.


3. STROJ ZA VREZOVANJE IMA NASTAVLJIVO GLAVO V VSE SMERI VREZOVANJA NAVOJEV


Mnogi deli obdelovancev v kovinarski industriji zahtevajo navojne luknje na več straneh. Z brezstopenjsko glavo lahko vaš operater preide iz navpičnega v vodoravni in katere koli druge kote v nekaj sekundah. Le odvijemo vijake na glavi, pomerimo s kotomerom in že lahko stroj za vrezovanje navojev reže različne navoje pod različnimi koti. Začetni kot je nastavljen tako, da se glava ujame v utor (devetdeset stopinj).


4. STROJ ZA VREZOVANJE NAVOJEV LAHKO POSTAVIMO KAMORKOLI NA TRDNO PODLAGO


Stroj za rezanje navojev vam pomaga povečati proizvodnjo z zmanjšanjem potrebe po ponovnem pritrjevanju, saj ga lahko vrtimo po celotni površini, kamor je vpet. S svojo preprosto zasnovo in fleksibilnostjo vodil vam stroj za vrezovanje navojev omogoča, da navoje vrezujete po celotni površini kamor je pripeta roka. Stroj za vrezovanje navojev lahko nastavljamo tudi po višini. Poleg tega je naš stroj za vrezovanje navojev opremljen z mehansko sklopko na vsakem vpenjalu posebej. To vam znatno zmanjša stroške za nabavo novih svedrov, saj sklopka skrbi, da se svedri ne zlomijo ob napačnem vnosu parametrov ali pri drugem napačnem ravnanju s strojem.


5. STROJ ZA VREZOVANJE NAVOJEV IMA INTEGRIRANO AVTOMATSKO OLJENJE


Naš stroj za vrezovanje navojev vam že sam po sebi nudi oljenje. Posoda za pravilno razredčeno mešanico se nahaja v stroju. To vam pomaga pri vrezovanju navojev, saj emulzija poskrbi za celovit spekter rešitev pri vrezovanju navojev. Stroj ima nastavljiv program, kjer sami določate dolžino ,količino oljenja ter način. Oljenje lahko uporabljate pri ročnem in avtomatskem načinu vrezovanja navojev, kar to naš stroj za vrezovanje navojev naredi še bolj edinstven.

 

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2024 IKI-PRO. Design ideART