Posnemalci robov

Prikaži:
Razvrsti po:
Posnemalec robov, pnevmatski

256.20€  183.00€ Cena brez DDV: 210.00€  150.00€

Posnemalec robov 900

1,085.80€  841.80€ Cena brez DDV: 890.00€  690.00€

POSNEMALEC ROBOV ZA VSAKO DELAVNICO

Posnemalec robov je stroj, ki se uporablja za pripravo zvarnih robov ali enostavno za pobiranje materiala pod kotom zaradi varnosti, preprečevanja poškodb zaradi ostrih robov ter videza izdelka. Obstajata dve vrsti posnemanja. Posnemalec robov se pogosto uporablja na različnih področjih kot so orodjarstvo, livarstvo, strojegradnja, izdelava kovinskih izdelkov, kovino-strugarstvo…

POSNEMALEC ROBOV - PREDNOSTI

Obdelovanec je mogoče oblikovati s številnimi drugimi funkcijami, kot je tudi posnemanje robov. Posnemalec robov odstrani ostre robove in pusti nagnjeno površino, zaradi česar postane del močnejši. Zaradi vsestranske uporabnosti ga proizvajalci uporabljajo kot najboljšo izbiro orodja in podporo kot celovito rešitev za posnemanje robov. Najsodobnejša tehnologija rezkanja posnetega roba je zasnovana posebej za občutljive dele ter za posnemanje in razigljevanje. Posnemalec robov močno pomaga proizvodnim linijam in zagotavlja največjo produktivnost ter skrajša čas cikla obdelovanja.

KJE VSE SE LAHKO POSNEMALEC ROBOV UPORABLJA?

Posnemalec robov uporabljajo številni proizvajalci kovinskih izdelkov, orodjarne, livarne – pretežno kovinarska industrija. Obstajajo različni dizajni kovine, pri katerih je potrebno zgladiti robove. V strojni industriji se posnemalec robov uporablja za oblikovanje delov strojev, ki jih je mogoče preprosto sestaviti in so primerni za končno uporabo. Različni veliki proizvajalci strojev uporabljajo ta stroj za posnemanje strojnih delov v skladu s svojimi zahtevami. Vidimo, da so posneti robovi veliko bolj trpežni in jih je lažje pritrditi v primerjavi z ostrimi robovi. Številne stroje upravljajo ljudje, zato se za njihovo zaščito pred kakršnimi koli poškodbami ali poškodbami uporabljajo posneti robovi. V stroju so različni deli, kot so vijaki, zatiči, konci palic, luknje, kovinski predmeti z ostrimi robovi itd., posneti s pomočjo stroja. Zaradi posnemanja je sestavljanje strojev preprosto, kot je vstavljanje katerega koli vijaka v matice. Poznamo dve različni vrsti posnemalcev robov. Pri nas nudimo pnevmatski in električni (motorno gnani) posnemalec robov.

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2023 IKI-PRO. Design ideART