http://schema.org/InStock

Posnemalec robov, pnevmatski

Koda: 11024
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 256.20€  183.00€
Cena brez DDV: 210.00€  150.00€

Pnevmatski posnemalec robov je odlično orodje za posnemanje kovinskih robov, zlasti primerno za delavnice oziroma proizvodnje, kot so orodjarne, livarne in podobno. Delo povsem enostavno, stroj ne potrebuje posebnega vzdrževanja, saj deluje na komprimiran zrak. Posnemovalnik robov je primeren za vse oblike, tako za ravninske kot okrogle robove.

 

Dimenzije; 120 x 33 mm
Delovni tlak; 6 bar
Vrtljaji; 30.000 vrt / min
Kapaciteta posnemanja robov; 0,1 - 1,5 mm
Teža, 0,50 kg 

1 letna garancija

 

GARANCIJSKI LIST (garancijski pogoji)

 1. Garancijski rok se prične z dnevom prodaje in velja 12 mesecev.
 2. Podjetje IKI-PRO d.o.o. (v nadaljevanju) uvoznik, jamči kupcu za brezhibno delovanje v garancijskem roku 12 mesecev od izročitve proizvoda.
 3. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti račun in garancijski list, zaradi identifikacije produkta.
 4. V primeru kakršnegakoli posega v stroj, katerega ne odobri uvoznik, prenehajo veljati garancijski pogoji. Izjema velja za operacije, ki so navedene v navodilih za uporabo, v kolikor so te operacije izvedene skladno z navodili.
 5. Garancija velja le ob pravilni/dovoljeni uporabi stroja.
 6. Garancija velja samo v Republiki Sloveniji.
 7. Garancija ne velja za:
 • vse napake, nastale zaradi napačnega rokovanja (npr. delovna operacija, ki ni navedena v navodilih za uporabo),
 • napake, nastale zaradi popravila, spremembe, neustreznega čiščenja opreme itd, ki jih opravi nepooblaščena oseba,
 • vse napake ali poškodbe, nastale zaradi požara, potresa, poplave, strele, drugih naravnih nesreč, onesnaženega okolja,
 • vse napake, nastale zaradi malomarnega in nepravilnega skladiščenja (visoka temperatura ali vlažnost) in nepravilnega vzdrževanja,
 • vse napake, nastale zaradi iztrošenosti,
 • vse napake, nastale zaradi tujkov, ki pridejo v pomembne dele stroja,
 • primere, če so na garancijskem listu kakršnekoli spremembe datuma nakupa, kupčevega imena, imena trgovca in serijske številke
 • neustrezen transport stranke (na primer v kolikor je izdelek poškodovan po prevzemu, bil neustrezno transportiran – vlaga, kondenz, dež, sneg, toča, oziroma se z izdelkom ni ravnalo gospodarno)
 • Garancija velja za brezplačno dobavo ali zamenjavo nadomestnih delov na lokaciji podjetja IKI-PRO d.o.o., ki so posledica okvare znotraj garancijske dobe. Morebitna vgradnja nadomestnih delov na lokaciji naročnika, pa se zaračuna po uradni kilometrini.
 • Kupec dostavi in prevzame proizvode na sedež podjetja na lastne stroške in odgovornost.
 • Garancija ne krije morebitnega izpada dohodka zaradi okvare stroja.

Prodajalčeva odgovornost je po garanciji omejena na popravilo ali zamenjavo stroja (v kolikor popravilo ni mogoče), izključena pa je odgovornost za kupčevo izgubo ali napako na proizvodu.

Kupec se ob nakupu strinja, da se v primeru uveljavljanja garancije prodajalcu stroj dostavi v prodajalčeve prostore na lastne stroške (servis), razen v kolikor se sporazumno dogovorita, da prodajalec pošlje nadomestne dele kupcu, kateri sam zamena del, ki je v okvari. V kolikor kupec dostavi stroj v prodajalčeve prostore (servis) na popravilo, po končanem popravilu stroj tudi prevzame (oboje na lastne stroške).

Če prodajalec/uvoznik proizvoda ne more popraviti v 45 dneh, bo prodajalec sporazumno z zahtevo kupca, izdelek zamenjal z novim strojem ali v primeru obojestranskega dogovora ponudil ustrezno finančno nadomestilo. V primeru, da zamenjava ne bi bila možna ali smiselna z vidika prodajalca, lahko prodajalec kupcu povrne kupnino, kupec pa vrne proizvod.

Prodajalec/uvoznik proti plačilu zagotavlja servis in nadomestne dele 3 leta od datuma nakupa.

POSNEMALEC ROBOV ZA VSAKO DELAVNICO

Posnemalec robov je stroj, ki se uporablja za pripravo zvarnih robov ali enostavno za pobiranje materiala pod kotom zaradi varnosti, preprečevanja poškodb zaradi ostrih robov ter videza izdelka. Obstajata dve vrsti posnemanja. Posnemalec robov se pogosto uporablja na različnih področjih kot so orodjarstvo, livarstvo, strojegradnja, izdelava kovinskih izdelkov, kovino-strugarstvo…

POSNEMALEC ROBOV - PREDNOSTI

Obdelovanec je mogoče oblikovati s številnimi drugimi funkcijami, kot je tudi posnemanje robov. Posnemalec robov odstrani ostre robove in pusti nagnjeno površino, zaradi česar postane del močnejši. Zaradi vsestranske uporabnosti ga proizvajalci uporabljajo kot najboljšo izbiro orodja in podporo kot celovito rešitev za posnemanje robov. Najsodobnejša tehnologija rezkanja posnetega roba je zasnovana posebej za občutljive dele ter za posnemanje in razigljevanje. Posnemalec robov močno pomaga proizvodnim linijam in zagotavlja največjo produktivnost ter skrajša čas cikla obdelovanja.

KJE VSE SE LAHKO POSNEMALEC ROBOV UPORABLJA?

Posnemalec robov uporabljajo številni proizvajalci kovinskih izdelkov, orodjarne, livarne – pretežno kovinarska industrija. Obstajajo različni dizajni kovine, pri katerih je potrebno zgladiti robove. V strojni industriji se posnemalec robov uporablja za oblikovanje delov strojev, ki jih je mogoče preprosto sestaviti in so primerni za končno uporabo. Različni veliki proizvajalci strojev uporabljajo ta stroj za posnemanje strojnih delov v skladu s svojimi zahtevami. Vidimo, da so posneti robovi veliko bolj trpežni in jih je lažje pritrditi v primerjavi z ostrimi robovi. Številne stroje upravljajo ljudje, zato se za njihovo zaščito pred kakršnimi koli poškodbami ali poškodbami uporabljajo posneti robovi. V stroju so različni deli, kot so vijaki, zatiči, konci palic, luknje, kovinski predmeti z ostrimi robovi itd., posneti s pomočjo stroja. Zaradi posnemanja je sestavljanje strojev preprosto, kot je vstavljanje katerega koli vijaka v matice. Poznamo dve različni vrsti posnemalcev robov. Pri nas nudimo pnevmatski in električni (motorno gnani) posnemalec robov.

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2023 IKI-PRO. Design ideART