http://schema.org/InStock
Koda: 0346
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 1695.80€  719.80€
Cena brez DDV: 1390.00€  590.00€

RAZSTAVNI EKSPONAT - SAMO 690,00 EUR + DDV !

 

Ostrilni stroj za navojne svedre je natančen, hiter in preprost za uporabo. Omogoča enostavno brušenje brez večjih posebnih znanj. Z njim prihranite veliko stroškov izboljšate učinkovitost dela.

Ostrilni stroj je namenjen za 3 ali 4 rezne navojne svedre z ravnih kanalom. 

 

KARAKTERISTIKE STROJA:

Model: Y3C

Za navojne svedre: M5 – M20

Moč: 160 W

Napetost: AC220V / 50 Hz

Hitrost: 4800 rpm

Teža: 16 Kg

Dimenzije (D X Š X V): 360 X 270 X 305 mm

 

 

Oprema:

Brusilni kolut CBN

Vpenjalne stročnice: M5 - M20

Držala stročnic

 

GARANCIJSKI LIST (garancijski pogoji)

 1. Garancijski rok se prične z dnevom prodaje in velja 12 mesecev.
 2. Podjetje IKI-PRO d.o.o. (v nadaljevanju) uvoznik, jamči kupcu za brezhibno delovanje v garancijskem roku 12 mesecev od izročitve proizvoda.
 3. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti račun in garancijski list, zaradi identifikacije produkta.
 4. V primeru kakršnegakoli posega v stroj, katerega ne odobri uvoznik, prenehajo veljati garancijski pogoji. Izjema velja za operacije, ki so navedene v navodilih za uporabo, v kolikor so te operacije izvedene skladno z navodili.
 5. Garancija velja le ob pravilni/dovoljeni uporabi stroja.
 6. Garancija velja samo v Republiki Sloveniji.
 7. Garancija ne velja za:
 • vse napake, nastale zaradi napačnega rokovanja (npr. delovna operacija, ki ni navedena v navodilih za uporabo),
 • napake, nastale zaradi popravila, spremembe, neustreznega čiščenja opreme itd, ki jih opravi nepooblaščena oseba,
 • vse napake ali poškodbe, nastale zaradi požara, potresa, poplave, strele, drugih naravnih nesreč, onesnaženega okolja,
 • vse napake, nastale zaradi malomarnega in nepravilnega skladiščenja (visoka temperatura ali vlažnost) in nepravilnega vzdrževanja,
 • vse napake, nastale zaradi iztrošenosti,
 • vse napake, nastale zaradi tujkov, ki pridejo v pomembne dele stroja,
 • primere, če so na garancijskem listu kakršnekoli spremembe datuma nakupa, kupčevega imena, imena trgovca in serijske številke
 • neustrezen transport stranke (na primer v kolikor je izdelek poškodovan po prevzemu, bil neustrezno transportiran – vlaga, kondenz, dež, sneg, toča, oziroma se z izdelkom ni ravnalo gospodarno)
 • Garancija velja za brezplačno dobavo ali zamenjavo nadomestnih delov na lokaciji podjetja IKI-PRO d.o.o., ki so posledica okvare znotraj garancijske dobe.
 • Kupec dostavi in prevzame proizvode na sedež podjetja na lastne stroške in odgovornost.
 • Garancija ne krije morebitnega izpada dohodka zaradi okvare stroja ali poškodbe stroja ali osebe.
 • Potrošni deli in materiali ne spadajo pod garancijo.

Prodajalčeva odgovornost je po izteku garancije omejena na popravilo (v kolikor popravilo ni mogoče), izključena pa je odgovornost za kupčevo izgubo ali napako na proizvodu.

Kupec se ob nakupu strinja, da se v primeru uveljavljanja garancije prodajalcu stroj dostavi v prodajalčeve prostore na lastne stroške (servis), razen v kolikor se sporazumno dogovorita, da prodajalec pošlje nadomestne dele kupcu, kateri sam zamena del, ki je v okvari. V kolikor kupec dostavi stroj v prodajalčeve prostore (servis) na popravilo, po končanem popravilu stroj tudi prevzame (oboje na lastne stroške).

Če prodajalec/uvoznik proizvoda ne more popraviti v 45 dneh, bo prodajalec sporazumno z zahtevo kupca izdelek zamenjal z novim ali v kolikor oceni, da to ni smiselno zaradi narave dela ali izdelka, ponudil ustrezno finančno nadomestilo. V primeru, da zamenjava ne bi bila možna ali smiselna z vidika prodajalca, lahko prodajalec kupcu povrne kupnino, kupec pa vrne proizvod.

Prodajalec/uvoznik proti plačilu zagotavlja servis in nadomestne dele 3 leta od datuma nakupa.

STROJ ZA BRUŠENJE SVEDROV - POMEN IN UPORABA

 

POMEN

Stroj za brušenje svedrov oziroma ostrilni stroj je električno orodje (ali obdelovalni stroj), ki se uporablja za brušenje svedrov. To je vrsta obdelave z uporabo diamantnega brusnega koluta. Vsako zrno abraziva na površini koluta s strižno deformacijo odvzame majhen ostružek iz obdelovanca.

UPORABA

Stroj za brušenje svedrov se uporablja za ostrenje svedrov, ki morajo imeti visoko kakovost rezalne površine (npr. nizko hrapavost površine) ter visoko natančnost oblike in dimenzij.

Stroj za brušenje svedrov je sestavljen iz ohišja z vpenjalom za vodenje in držanje obdelovanca ter brusilnega koluta, pritrjenega na električni pogon, ki se vrti z zahtevano hitrostjo. Hitrost je določena s premerom kolesa in oceno proizvajalca. Brusilna glava lahko potuje po fiksnem obdelovancu ali pa se obdelovanec premika, medtem ko brusilna glava ostane v fiksnem položaju.

Ostrilni stroj se uporablja za ostrenje konic svedrov, rezalnega dela ter sprostitve. Poleg se uporablja še merilo za nastavitve brušenja. Naš ostrilni stroj si lahko sami prilagajate glede na vaše potrebe. Na primer stroj za brušenje svedrov lahko brusi več konice in manj sprostitvenega kanala ali obratno. Na stroju lahko spreminjate tudi kot brušenja.

Stroj za brušenje svedrov pri nas izberete glede na namen. Izberete ga glede na vrste svedrov, ki jih boste brusili. Stroj za brušenje svedrov glede na vrsto svedrov uporablja dve vrsti brusnega koluta. CBN brusni kolut za HSS svedre in SDC brusni kolut za karbidne svedre. Nudimo vam:

 • Stroj za brušenje svedrov
 • Ostrilni stroj za navojne svedre
 • Ostrilni stroj za palične rezkarje

Ostrilni stroj je tako edinstvena naprava za hitro in natančno brušenje svedrov. Stroj za brušenje svedrov vam bo zmanjšal stroške nakupa novih svedrov, vaše delo pa bo opravljeno hitreje in bolj natančno.

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2024 IKI-PRO. Design ideART