http://schema.org/InStock

Stroj za izdelavo zračnih blazinic Medium

Koda: 0324
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 1,085.80€  841.80€
Cena brez DDV: 890.00€  690.00€

Stroj za izdelavo zračnih blazinic je izjemno praktičen in nepogrešljiv stroj za industrijo, spletne trgovine in skladišča, saj tako stroj kot folija zavzameta zelo malo prostora, zračne blazinice pa izdelate takrat, ko jih potrebujete.

S strojem hitro in enostavno izdelate zračne blazinice, katere uporabite za zaščito izdelkov in zapolnjevanje praznih prostorov pri pakiranju.

Edinstev način polnjenja in varjenja zračnih blazinic na povsem enostaven in hiter način. Na voljo so različni tipi folij za izdelavo blazinic, mi pa vam nudimo izjemno ugodno ceno.

 

Lastnosti:

- hitrost polnjenja: 8-16 m / min

- za vrečke/folije širine 20 in 40 cm

- dimenzije: 410 x 330 x 260 mm

- teža: 8 kg

- 220V

- 200W

- CE & RoHS

 

 

Cenik folij:

- folija za zračne blazinice 20x10 cm (500m): 45,00 EUR + DDV (cena na tekoči meter, pri širini role 20 cm: 0,09 EUR)

- folija za mehurčke 40x20 cm (300m): 55,00 EUR + DDV (cena na tekoči meter pri širini role 40 cm: 0,18 EUR)

 

 

GARANCIJSKI LIST (garancijski pogoji)

 1. Garancijski rok se prične z dnevom prodaje in velja 12 mesecev.
 2. Podjetje IKI-PRO d.o.o. (v nadaljevanju) uvoznik, jamči kupcu za brezhibno delovanje v garancijskem roku 12 mesecev od izročitve proizvoda.
 3. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti račun in garancijski list, zaradi identifikacije produkta.
 4. V primeru kakršnegakoli posega v stroj, katerega ne odobri uvoznik, prenehajo veljati garancijski pogoji. Izjema velja za operacije, ki so navedene v navodilih za uporabo, v kolikor so te operacije izvedene skladno z navodili.
 5. Garancija velja le ob pravilni/dovoljeni uporabi stroja.
 6. Garancija velja samo v Republiki Sloveniji.
 7. Garancija ne velja za:
 • vse napake, nastale zaradi napačnega rokovanja (npr. delovna operacija, ki ni navedena v navodilih za uporabo),
 • napake, nastale zaradi popravila, spremembe, neustreznega čiščenja opreme itd, ki jih opravi nepooblaščena oseba,
 • vse napake ali poškodbe, nastale zaradi požara, potresa, poplave, strele, drugih naravnih nesreč, onesnaženega okolja,
 • vse napake, nastale zaradi malomarnega in nepravilnega skladiščenja (visoka temperatura ali vlažnost) in nepravilnega vzdrževanja,
 • vse napake, nastale zaradi iztrošenosti,
 • vse napake, nastale zaradi tujkov, ki pridejo v pomembne dele stroja,
 • primere, če so na garancijskem listu kakršnekoli spremembe datuma nakupa, kupčevega imena, imena trgovca in serijske številke
 • neustrezen transport stranke (na primer v kolikor je izdelek poškodovan po prevzemu, bil neustrezno transportiran – vlaga, kondenz, dež, sneg, toča, oziroma se z izdelkom ni ravnalo gospodarno)
 • Garancija velja za brezplačno dobavo ali zamenjavo nadomestnih delov na lokaciji podjetja IKI-PRO d.o.o., ki so posledica okvare znotraj garancijske dobe. Morebitna vgradnja nadomestnih delov na lokaciji naročnika, pa se zaračuna po uradni kilometrini.
 • Kupec dostavi in prevzame proizvode na sedež podjetja na lastne stroške in odgovornost.
 • Garancija ne krije morebitnega izpada dohodka zaradi okvare stroja.

Prodajalčeva odgovornost je po garanciji omejena na popravilo ali zamenjavo stroja (v kolikor popravilo ni mogoče), izključena pa je odgovornost za kupčevo izgubo ali napako na proizvodu.

Kupec se ob nakupu strinja, da se v primeru uveljavljanja garancije prodajalcu stroj dostavi v prodajalčeve prostore na lastne stroške (servis), razen v kolikor se sporazumno dogovorita, da prodajalec pošlje nadomestne dele kupcu, kateri sam zamena del, ki je v okvari. V kolikor kupec dostavi stroj v prodajalčeve prostore (servis) na popravilo, po končanem popravilu stroj tudi prevzame (oboje na lastne stroške).

Če prodajalec/uvoznik proizvoda ne more popraviti v 45 dneh, bo prodajalec sporazumno z zahtevo kupca, izdelek zamenjal z novim strojem ali v primeru obojestranskega dogovora ponudil ustrezno finančno nadomestilo. V primeru, da zamenjava ne bi bila možna ali smiselna z vidika prodajalca, lahko prodajalec kupcu povrne kupnino, kupec pa vrne proizvod.

Prodajalec/uvoznik proti plačilu zagotavlja servis in nadomestne dele 3 leta od datuma nakupa.

PAKIRNI STROJ - UPORABA

Pakirni stroji se uporabljajo v vseh postopkih pakiranja, od primarnih paketov do distribucijskih paketov. To vključuje številne postopke pakiranja: izdelavo, čiščenje, polnjenje, tesnjenje, združevanje, etiketiranje, ovijanje,…

Postopki pakiranja so lahko zasnovani za spremenljive velikosti in oblike paketov ali za rokovanje samo z enotnimi paketi, kjer je pakirni stroj ali pakirna linija nastavljiva med proizvodnimi serijami. Vsekakor počasne ročne operacije omogočajo delavcem, da so prilagodljivi glede variacije pakiranja, vendar tudi nekatere avtomatizirane linije lahko prenesejo znatne naključne variacije.

AVTOMATIZACIJA

Premik od ročnih operacij prek polavtomatskih operacij do popolnoma avtomatiziranih pakirnih linij ponuja nekaterim pakirnikom prednosti. Razen očitnega nadzora stroškov dela je lahko kakovost bolj dosledna, pretok pa optimiziran. Velike popolnoma avtomatizirane pakirne linije lahko vključujejo več kosov glavne opreme različnih proizvajalcev, pa tudi tekoče trakove in pomožno opremo. Integracija takih sistemov je lahko izziv. Za usklajevanje velikih projektov se pogosto uporabljajo svetovalci ali zunanja inženirska podjetja. Pakirni stroj je celovita rešitev na vseh področjih pakiranja.

Pakirni stroj hitro in učinkovito povezuje pakete ročno ali z avtomatskim delovanjem nemoteno postavljate pakete na mizo in jih avtomatsko povezujete. Uporablja se PP trak za vezanje. Kupite ga lahko skoraj v vseh pakirnih trgovinah po zelo nizki ceni. Pakirni stroj ima nastavljivo zategovalno silo. Pakirni stroj vam zmanjša stroške vezanja in zmanjša čas, ki ga porabite za vezanje paketov, zato je  pakirni stroj izjemno uporaben. Uporablja se lahko tako kot v malih pakirnicah, spletnih trgovinah in  tudi v večjih proizvodnjah.

PONUDBA:

Na voljo pri nas različni pakirni stroji:

 • pakirni stroji
 • baterijski spenjalec traku
 • stroj za izdelovanje zračnih blazinic…

 

NAPRAVA ZA IZDELOVANJE MEHURČASTE FOLIJE

Ste naveličani kupovati narejeno in drago polnilo za pakiranje. Pri nas dobite stroj za samo-izdelovanje mehurčaste folije. Folije so različnih dimenzij in različnih oblik. Naredili smo kalkulacijo in ugotovili, da naprava za izdelovanje mehurčaste folije prihrani naše stroške pri nakupu že izdelane folije, prav tako bistveno zmanjša potreben volumen za hranjenje mehurčaste folije, lahko si jo prilagajmo kot to želimo in zapolnimo ves prostor v paketih. Naprava za izdelovanje mehurčaste folije je enostavna za uporabo in zavzema zelo majhen prostor v pakirnici.

 

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2023 IKI-PRO. Design ideART