Pakirni stroji

Prikaži:
Razvrsti po:
Stroj za izdelavo zračnih blazinic Medium

1,085.80€  841.80€ Cena brez DDV: 890.00€  690.00€

PAKIRNI STROJ - UPORABA

Pakirni stroji se uporabljajo v vseh postopkih pakiranja, od primarnih paketov do distribucijskih paketov. To vključuje številne postopke pakiranja: izdelavo, čiščenje, polnjenje, tesnjenje, združevanje, etiketiranje, ovijanje,…

Postopki pakiranja so lahko zasnovani za spremenljive velikosti in oblike paketov ali za rokovanje samo z enotnimi paketi, kjer je pakirni stroj ali pakirna linija nastavljiva med proizvodnimi serijami. Vsekakor počasne ročne operacije omogočajo delavcem, da so prilagodljivi glede variacije pakiranja, vendar tudi nekatere avtomatizirane linije lahko prenesejo znatne naključne variacije.

AVTOMATIZACIJA

Premik od ročnih operacij prek polavtomatskih operacij do popolnoma avtomatiziranih pakirnih linij ponuja nekaterim pakirnikom prednosti. Razen očitnega nadzora stroškov dela je lahko kakovost bolj dosledna, pretok pa optimiziran. Velike popolnoma avtomatizirane pakirne linije lahko vključujejo več kosov glavne opreme različnih proizvajalcev, pa tudi tekoče trakove in pomožno opremo. Integracija takih sistemov je lahko izziv. Za usklajevanje velikih projektov se pogosto uporabljajo svetovalci ali zunanja inženirska podjetja. Pakirni stroj je celovita rešitev na vseh področjih pakiranja.

Pakirni stroj hitro in učinkovito povezuje pakete ročno ali z avtomatskim delovanjem nemoteno postavljate pakete na mizo in jih avtomatsko povezujete. Uporablja se PP trak za vezanje. Kupite ga lahko skoraj v vseh pakirnih trgovinah po zelo nizki ceni. Pakirni stroj ima nastavljivo zategovalno silo. Pakirni stroj vam zmanjša stroške vezanja in zmanjša čas, ki ga porabite za vezanje paketov, zato je  pakirni stroj izjemno uporaben. Uporablja se lahko tako kot v malih pakirnicah, spletnih trgovinah in  tudi v večjih proizvodnjah.

PONUDBA:

Na voljo pri nas različni pakirni stroji:

  • pakirni stroji
  • baterijski spenjalec traku
  • stroj za izdelovanje zračnih blazinic…

 

NAPRAVA ZA IZDELOVANJE MEHURČASTE FOLIJE

Ste naveličani kupovati narejeno in drago polnilo za pakiranje. Pri nas dobite stroj za samo-izdelovanje mehurčaste folije. Folije so različnih dimenzij in različnih oblik. Naredili smo kalkulacijo in ugotovili, da naprava za izdelovanje mehurčaste folije prihrani naše stroške pri nakupu že izdelane folije, prav tako bistveno zmanjša potreben volumen za hranjenje mehurčaste folije, lahko si jo prilagajmo kot to želimo in zapolnimo ves prostor v paketih. Naprava za izdelovanje mehurčaste folije je enostavna za uporabo in zavzema zelo majhen prostor v pakirnici.

 

IKI-PRO d.o.o.

Levstikova ulica 12b
1410 Zagorje ob Savi

info@iki-pro.si
040 260 560

Kje smo

IKI-PRO lokacija
© 2023 IKI-PRO. Design ideART